Skip to main content

Slimmer samenwerken in de corporatiesector

Recent is de (ver)nieuw(d)e app van VHV Kompas verschenen in de appstore en op Android. Een handige app voor en door de corporatiesector en aanverwante en dienstverlenende bedrijven. We gaan steeds meer slimmer samenwerken.

Deze app biedt corporaties, partners en leveranciers de mogelijkheid kennis en informatie over de volkshuisvesting te delen en uit te wisselen via social media.

Het zoeken naar voor de corporatie relevante informatie over ontwikkelingen, nieuwe producten en interessante projecten wordt hiermee makkelijker en online beschikbaar. Ook kunt u ons volgen met nieuws en producten en met ons in contact komen via deze nieuwe FM Consultants App.

In combinatie met de website van VHV Kompas (portal) en Corpoflex een nieuw kennisplatform.

Dit zijn enkele screenshots van de nieuwe VHV app:Slimmer samenwerken in de corporatiesectorSlimmer samenwerken in de corporatiesectorSlimmer samenwerken in de corporatiesectorSlimmer samenwerken in de corporatiesector

klik op de afbeelding voor vergroting.

FM Consultants is partner van VHV Solutions en werkt mee aan de ontwikkeling van VHV Kompas.

Relatie kunnen een inlogcode ontvangen voor de gratis app. Mail daarvoor naar Info@fmconsultants.nl onder vermelding van ‘VHV app’

Duurzame oplossingen voor leefbaar wonen

Iets waar wij allemaal naar streven. Kijk hier hoe we dat voor elkaar krijgen.
Ontdek wat wij kunnen betekenen