Skip to main content

Team

Ruim dertig jaar ervaring

We zijn een sterk team bevlogen professionals en hebben onze sporen op het snijvlak van bouwen en wonen ruim verdiend. We vullen elkaar aan en houden elkaar scherp. We zijn zowel op projectbasis als ad interim inzetbaar.

 

 

We blinken uit in het maatwerk analyseren en oplossen van vraagstukken van woningcorporaties en andere partijen in de volkshuisvesting. We zijn flexibel en werken waar nodig samen met zorgvuldig geselecteerde specialisten.

Het verhaal

In 1984 richtten Gert en Trudy van der Flier in Oss Adviesbureau Van der Flier op. Het bureau startte met bouwtechnische advisering, maar breidde het dienstenpakket snel uit. Met een Strategisch Voorraadbeleid voor woningcorporaties bijvoorbeeld. Adviesbureau Van der Flier ontwikkelde als eerste in Nederland een door software ondersteunde methode voor Strategisch Voorraadbeleid.

In 2001 namen schoonzoon Carlo en dochter Marion het adviesbureau over. Sinds 2002 vormden zij samen de directie. Terwijl Carlo zich vooral richtte op de externe contacten, was Marion verantwoordelijk voor de interne organisatie. Trudy nam in 2000 afscheid van het bedrijf, Gert bleef tot 1 februari 2006 actief als senior adviseur. In 2006 veranderde de naam van het bedrijf in FM Advies, Van der Flier & Muller.

De economische crisis ging ons bedrijf niet voorbij…
In december 2011 zijn wij in sterk afgeslankte vorm verder gegaan onder de naam FM Consultants.

Duurzame oplossingen voor leefbaar wonen

Iets waar wij allemaal naar streven. Kijk hier hoe we dat voor elkaar krijgen.
Ontdek wat wij kunnen betekenen