Skip to main content

FM Consultants lid van Renda

Waarom? Nou eenvoudig, Renda ontwikkelt zich de laatste tijd tot een professioneel platform waar renovatie en transformatie centraal staat. En vanuit de gedachte van ketensamenwerking. Aanbieders en opdrachtgevers bundelen hun kennis en kunde en gaan gezamenlijk aan de slag met nieuwe opgaven en uitdagingen. Woningcorporaties, bouwers, producenten en adviseurs zoeken via Renda meerwaarde en samenwerking. Een goede ontwikkeling in onze sector waar de doelstellingen stevig zijn.

En niet alleen vanuit property of assetmanagement naar je (volkshuisvestelijke) vastgoedopgave kijken, maar ook vanuit strategisch oogpunt. Een goede portefeuillestrategie vanuit het portfoliomanagement (met de PAP achtbaan) en nadenken over de mogelijkheden van bepaalde woningtypes en slimme oplossingen voor de doelgroep, de huurders, zoals de Woningverdubbelaar. Maar ook nadenken over de impact van de Woningwet en de toekomstbestendigheid van woningcorporaties. Dat is wat FM Consultants kan toevoegen aan Renda.

Logo-renda-def

Via onze samenwerkingspartner SlimRenoveren maakten wij destijds kennis met Renda en hebben we inmiddels deelgenomen aan enkele interessante sessies. Met de nieuwe koers van Renda en de groei van het aantal samenwerkingspartners en woningcorporaties dragen wij graag ons steentje bij aan het platform. Lees hier het welkomstinterview.

Duurzame oplossingen voor leefbaar wonen

Iets waar wij allemaal naar streven. Kijk hier hoe we dat voor elkaar krijgen.
Ontdek wat wij kunnen betekenen